Wat je nooit wist dat je nodig had

Veel mensen zijn dagelijks uren bezig met het maken van gecompliceerde excel bestanden of handmatige begrotingen die vaak overnieuw gemaakt worden doordat er iets mis is gegaan met de structuur of de formule die nodig is om alles netjes en overzichtelijk te laten werken. Maar zulke problemen zijn de wereld uit geholpen door een handige app die je helpt met planning and control van alles wat je nodig zou hebben om zo goed mogelijk te functioneren tijdens werk of andere dergelijke zaken. Deze app wordt mogelijk gemaakt door Pepperflow. We vertellen je in deze blog kort over wat je kan doen met de app.

Text

Met de app is het mogelijk om digitaal te schrijven, lezen en het leveren van commentaar. Dit kan je gemakkelijk en snel doen online en zorgt ervoor dat je uiteindelijk een hoogwaardig, digitaal en kwalitatief resultaat behaald.

Finance

Door middel van het koppelen van jouw financiële systeem kan je makkelijk en overzichtelijk al je financiële data bekijken in een overzicht en deze tot het laagste leven integreren in documenten.

Graphs and Tables

Een andere optie die de app is, is het integreren van indicatoren en statistieken vanuit andere tools, zodat u deze ook overzichtelijk en duidelijk kan tonen in uw documenten. Tevens zijn ze mooi gestyled met een Pepperflow tintje.

Activities and Projects

Naast dat er leuke tools zijn in de app om jouw documenten handiger en gemakkelijker te structureren en organiseren wordt er ook, met een aard van de 3 w-vragen, een doelenboom structuur opgezet. Tevens kunt u ook de uitvoering hiervan beveiligen.

Management dashboard

Ook kunt u met de app filters en pinnetjes maken die het management informatie in een eenvoudige manier genereren met een simpele push of the button!

Workflow

Met een update verzoek voor de app is het ook mogelijk activiteiten, budgetten, projecten en teksten op of uit te vragen bij andere personen op een handige manier, zodat de belangrijke informatie snel en makkelijk bijgewerkt kan worden.