Waar voor gebruik je kartonnen kokers?

Kartonnen dozen kennen we allemaal en we weten ook waar je ze allemaal voor kan gebruiken. Maar waar kunnen we kartonnen kokers eigenlijk allemaal voor gebruiken? We zien ze veel minder vaak, maar waarschijnlijk ontdek jij straks dat jij ze voor veel meer kan gebruiken dan je in eerste instantie dacht. Laten we daar even naar gaan kijken.

 

Waar kan je kartonnen kokers allemaal voor gebruiken?

Zit je in de ontwerp wereld, of dat nu fashion is huizen of interieur, dan ben je vast wel bekend met de kartonnen kokers. Want hier kan je heel gemakkelijk alle ontwerpen op papier in bewaren en vervoeren zonder dat er vouwen in komen of dat ze gaan kreukelen. Want je wilt de papieren wel gemakkelijk vervoeren natuurlijk. Maar wanneer je posters wilt vervoeren is een kartonnen koker ook ideaal om te gebruiken. Of voor groot uitgeprinte foto's. Voordat je thuis bent en ze in de lijst kan doen zijn ze vaak al gekreukt, maar wanneer je ze in een kartonnen koker vervoerd dan niet. 

 

Maar buiten dat je papieren, foto's of posters er gemakkelijk in kan vervoeren kan je ook nog andere spullen gemakkelijk erin vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een kleine kartonnen koker waar jij je sierraden gemakkelijk in kan vervoeren. Of juist glazen in kan laten glijden om ze te verplaatsen. Dan gebruik je de kartonnen koker ook op een andere manier. En heb je een grote kartonnen koker dan passen er misschien wel jouw schoenen in die je bijvoorbeeld tijdens een verhuizing kan vervoeren op die manier. 

 

Tegenwoordig zijn droogbloemen ook helemaal in. En je wilt die natuurlijk ook gemakkelijk vervoeren. Daarvoor kan je ook heel gemakkelijk een kartonnen koker voor gebruiken. Daar kan je ze gemakkelijk inschuiven maar ook uithalen wanneer je ze weer in een vaas kan zetten. Dan blijven ze juist mooier dan wanneer je ze los vervoert of in een kartonnen doos stopt. 

 

Misschien bedenk jij je nu wel dat je inderdaad een kartonnen koker gemakkelijker kan gebruiken dan je in eerste instantie dacht. En je kan het ook altijd gebruiken om bijvoorbeeld een vriend of vriendin in de maling te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag wanneer je cadeaus hebt gekocht. Wanneer ze klein genoeg zijn kan je ze ook in een kartonnen koker stoppen waar ze ze uit moet halen. Dan is ze net iets langer bezig voor haar cadeautjes en heb jij misschien wel iets te lachen op dat moment. En maak je gelijk een mooie herinnering.