Voiceover voor allerlei mediavormen gezocht?

Niet ieder bedrijf heeft al het geld van de wereld om een perfecte reclame neer te zetten. Op televisie zie je vaak uitgedachte reclames met een goede voiceover. Als je wel eens onderzoek hebt gedaan naar een voiceover kom je erachter dat deze vaak niet te betalen zijn. Gelukkig is er een bedrijf in Arnhem die deze voice overs voor jou kan regelen voor een eerlijke prijs. Dit bedrijf snapt dat niet ieder bedrijf een grote portemonnee heeft en dat je ook een kwaliteit reclame moet kunnen maken met een kleinere portemonnee.

Van alle markten thuis

Dit bedrijf is van alle markten thuis. Ze hebben een hele hoop verschillende stemmen die passen bij alle markten. Ze hebben stemmen voor de huidverzorgingsmarkt, voor de detailhandel en noem het maar op. Ook hebben ze beschikking over voice overs die andere talen spreken dan alleen Nederlands. Zo zijn er ook voice overs in het Engels. Als je dus een wereldwijde campagne start is het wel zo handig dat iedereen het kan verstaan. Ook wil je natuurlijk een engelse voice over als jouw klanten zich in een land bevinden waar Engels gesproken wordt.

Hoe zorgen ze ervoor dat ze het beste zijn?

Vaak betekent goedkoop dat je kwaliteit inlevert in ruil voor een kleiner bedrag, gelukkig is dit bij Budget Voice Over helemaal niet het geval. Als jij voor dit bedrijf kiest zorgen ze ervoor dat jouw voiceover perfect is. Na het opnemen van jouw tekst met de beste apparatuur wordt deze opname professioneel bewerkt. Als deze opnamen vervolgens nog niet naar wens is kan deze gratis nog een keertje opgenomen worden. Op deze manier zorgen ze ervoor dat jij de voice over krijgt waarvoor jij betaalt en dat jouw bedrijf herkent gaat worden aan de stem van de voice over.

Welke vormen van media zijn ze gespecialiseerd in?

Iedereen kent de voice over wel van reclames op tv en op de radio, maar een voice over kan nog zoveel meer doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een educatieve video. Deze video’s hebben ook vaak een voice over. Wat dacht je van een trailer van een film of van een product. Verder is een bedrijfsfilm ook niet te bedenken zonder een kleine voice over met toelichting. Tot slot zou je ook kunnen gaan voor een voicemail. Ja die worden ook allemaal ingesproken door een voice over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *