Verschillende soorten kaartprinters

Als beginnende onderneming of gewoon als bedrijf wil je jouw product aan de man brengen en promoten om zo meer aandacht van de beoogde doelgroep te trekken. Dit kun je onder andere doen door het printen van plastic kaarten. Denk hierbij aan: spaarkaarten, visite kaarten, kortingskaarten, ledenpassen en ga zo maar door. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om te kijken wat bij jou onderneming past. Om plastic kaarten te kunnen printen heb je de juiste kaartprinter nodig die aan bepaalde eisen voldoet. Lees snel verder om te kijken welk type kaartprinter geschikt voor je is.

Fargo kaartprinters

Fargo kaartprinters behoren tot de top. De specialiteit van Fargo is het printen/ bedrukken van plastic kaarten. Voor snel, eenvoudig gebruik (ook in kleur) is dit merk printers de beste optie voor je.

Evolis kaartprinters

Evolis is al bijna zestien jaar actief op de printermarkt. Hun specialiteit is dan ook het printen van plastic kaarten. Deze kaartprinters vereenvoudigen het gebruik en kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden.

Zebra kaartprinters

Het assortiment van dit merk is ontzettend ruim. Door dit ruime aanbod hebben zij vele printers met elk een specifieke functie. Als je naar een printer met een bepaalde functie op zoek bent, dan zul je waarschijnlijk bij Zebra moeten zijn.

HITI kaartprinters

Dit merk kaartprinters is nog niet zo lang op de Europese printermarkt beschikbaar. Doordat de printers van HITI uitbreidbaar zijn is het mogelijk op een later moment nog een functie toe te voegen. Dat maakt deze printers dan ook zo fijn.

Kopen of toch leasen

Er zijn vele aanbieders waar je een kaartprinter kan verkrijgen, daarnaast kun je bij sommigen zelfs de printer leasen of huren. Dit is onder andere ideaal als je de printer maar voor korte tijd nodig hebt. Daarnaast hoef je het bedrag ook niet in een keer te kunnen betalen, extra fijn dus!