Unieke sculpturen in het assortiment

Voor iedere gelegenheid kunnen sculpturen een goede oplossing zijn. Zowel voor jezelf als voor een ander kun je een eigenzinnig kunstwerk in huis halen waarmee je de ruimtelijkheid naar jouw interieur kunt halen. Deze ruimtelijkheid is namelijk waar deze kunst om bekend staat. De beelden brengen hierdoor ook altijd verbeeldingen op, waaraan een boodschap gehangen kan worden. Het ziet er luxe uit en je kunt er alle kanten mee op. Bij Artihove zijn veel verschillende beelden in het assortiment opgenomen, waardoor er altijd een exemplaar tussen zit voor jouw gelegenheid. 

De ruimte vullen met sculpturen 

Sculpturen behoren tot de beeldhouwkunst. De beelden zijn hierbij vervaardigd vanuit een geheel, waarna er delen weggehaald worden om het ruimtelijk te maken. Door iedere keer weer een stukje weg te halen, ontstaan er figuren. Dit wordt ook wel houwen genoemd. Er ontstaat hierdoor een driedimensionaal beeld, welke de ruimtelijkheid in jouw woning kan brengen, maar daarnaast ook een symboliek met zich meebrengt. Hierdoor kun je er te allen tijde een persoonlijke twist aan geven, waardoor het als cadeau een interessante keuze kan zijn. Je geeft immers altijd een deel van jezelf weg, zonder dat je hier veel geld aan uit hoeft te geven. 

Een boodschap overdragen met slechts een voorwerp 

Als je gaat kijken naar de cadeau mogelijkheden, dan kun je alle kanten op. Juist het abstracte van deze manier van kunst zorgt ervoor dat er een andere betekenis aan gegeven kan worden. Echter hoeven sculpturen niet altijd abstract te zijn. Er zijn namelijk ook realistische ontwerpen te vinden. Zo vind je hier menselijke figuren of dieren, welke zowel geheel realistische als abstracte onderdelen kunnen bevatten. De manier waarop de kunst opgebouwd is, zorgt uiteindelijk voor de boodschap die ermee overgedragen kan worden. Vogels worden vaak gezien als vrijheid, terwijl meerdere personen symbool kunnen staan voor familie en vriendschap. 

Eenvoudig in iedere ruimte te plaatsen 

Sculpturen kunnen daarom goed dienen als cadeau voor iemand anders. Zo kun je ervoor kiezen om een beeld als huwelijkscadeau te doen. Ook als relatiegeschenk of een cadeau voor een jubileum of afscheid behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard past het ook perfect binnen jouw eigen interieur. Daarom staan de beelden vermeld onder Living. Het zijn allemaal kunstwerken die binnen een ruimte geplaatst kunnen worden, zonder dat het afbreuk doet aan de rest van het interieur. Je kunt deze daarom ook eenvoudig in kantoorpanden plaatsen. Jouw klanten gaan de ogen uitkijken. 

Een persoonlijk cadeau door jouw eigen inbreng 

Kun je het perfecte cadeau niet vinden in het assortiment? Dan kun je de sculpturen ook op maat laten maken. De op maat gemaakte kunstwerken worden altijd gedaan aan de hand van jouw wensen. Zo kun je jouw persoonlijkheid nog meer overbrengen in een kunstwerk en een uniek cadeau ontwikkelen. De ontvanger zal hierdoor gelijk zien dat het beeld van jou afkomt en zal deze een mooie plek geven in een ruimte. Niemand kan er meer omheen en de verbazing zal hoog zijn. Een op maat gemaakt kunstwerk is daarom altijd een goede oplossing voor een persoonlijk cadeau.