Trots op uw bedrijf? Hijs de vlag!

Het heeft wel iets statigs, zo’n wapperende vlag met uw bedrijfslogo erop, nietwaar? En dat mag ook best, want u heeft met hart en ziel uw bedrijf opgebouwd en dat mag gezien worden. Bovendien is een bedrijfsvlag een zeer goede vorm van reclame. Doordat het wappert in de wind, wordt de aandacht van voorbijgangers naar de vlag getrokken en kijkt men automatisch wat erop staat. Het advies van Dekker Vlaggen aan alle bedrijven in Nederland is dan ook: hijs de vlag!

Een vlaggenmast kiezen

Voordat u de vlag kunt hijsen, moet er natuurlijk eerst een vlaggenmast geplaatst worden. Allereerst moet u weten wat voor een vlaggenmast u wilt: 

  • cilindrisch of conisch (verticaal van dik naar dun);
  • aluminium of polyester (tip: aluminium maakt meer geluid wanneer het koord er tegenaan waait);
  • welke kleur mast;
  • welke kleur en vorm mastknop;
  • wat voor grondbevestiging (grondbuis, overschuifkoker of kantelanker);
  • koord buitenom of inwendig.

Begint het u al te duizelen? Neem dan gewoon even contact op met Dekker Vlaggen en overleg welke mast bij u past. Bel 0523 234 712.

De mast plaatsen

Heeft u de ideale vlaggenmast gevonden, dan kunt u deze gaan plaatsen. Nou, gat in de grond en gaan, toch? Helaas, zo simpel is het niet. Hoe de plaatsing in z’n werk gaat, is afhankelijk van de grondbevestiging die u gekozen heeft. Een grondbuis wordt alleen aangeraden wanneer u de vlag slechts tijdelijk wilt plaatsen. Een overschuifkoker of kantelanker kiest u naar voorkeur, deze zijn beide geschikt voor de lange termijn. Hier leest u hoe het plaatsen van de mast in z’n werk gaat.

Hijs de vlag!

Staat de mast stevig verankerd in de grond? Dan is het nu tijd om de vlag te bevestigen. De montage-instructies zult u van uw leverancier ontvangen. Gelukt? Dan is het nu tijd om de vlag te hijsen. Zet de champagne maar vast koud, want dit wordt een trots en feestelijk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *