Toen ik koffie dronk in Eindhoven

Toen ik koffie dronk in Eindhoven

11 mei 2020 Uit Door Redactie

Laatst zat ik koffie te drinken in Eindhoven en keek ik eens goed om me heen en toen viel me iets op wat me eigenlijk nog nooit eerder is opgevallen. Eindhoven is een prachtige stad.

Koffie Eindhoven

De parel van het Zuiden

Eindhoven, niet de eerste naam die bij je binnen schiet wanneer je denkt aan een wereldstad. Maar neem eens de tijd om echt te leren over de historie, bezienswaardigheden, kansen, koffiezaken, mensen, cultuur en sfeer van Eindhoven. Deze mini-wereldstad heeft een hoop verborgen geheimen die goed verhuld zijn en niet makkelijk te vinden, maar als je ze eenmaal hebt gevonden zou je willen dat ze zo snel mogelijk verdwijnen. Een grapje natuurlijk. Hier vind je een aantal dingen die Eindhoven zo’n speciale stad maken.

  • De criminaliteit ligt niet veel hoger dan het landelijk gemiddelde
  • De meeste gebouwen zie je alleen buiten, ben je binnen dan valt het vaak best wel mee
  • Cultuur staat hoog in het vaandel in Eindhoven, té hoog zullen sommige mensen zeggen. Zo hoog dat je er met geen mogelijkheid bij kan en de vaandel uit het zicht begint te raken.
  • Eindhoven ligt dicht bij andere steden dus wordt het je teveel dan ben je in no-time op een minder erge plek.
  • Eindhoven is niet heel groot, dus stel je bent te voet, zelfs dan kom kan je je snel uit de voeten maken
Koffie Eindhoven

Ondanks alles lekker gewoon gebleven

Zelfs Eindhoven heeft koffie er niet onder kunnen krijgen. Koffie blijft ondanks alles, zelfs in Eindhoven, gewoon een heerlijk, leuk, lekker drankje. Dus de volgende keer dat je in Eindhoven bent, je voel je slap en je wil iets drinken. Denk dan ook eens gewoon aan koffie!