Talloze opties voor stickers bij de Stickerkoning

Er zijn tegenwoordig zoveel handige materialen voor je bedrijf die je online kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan stickers. Je kunt ze online ontwerpen en bestellen zonder dat je gelijk de hoofdprijs betaalt. Althans, als je bestelt bij de Stickerkoning. Deze webshop is een van de populairste als het gaat om stickers.

Stickers

Stickers inzetten

Stickers worden voor eindeloos veel redenen ingezet. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om aan je branding te werken. Je logo en bedrijfsnaam zijn dan overal zichtbaar. Een andere optie is om de stickers te gebruiken voor evenementen, van schoolreisjes tot congressen. Er zijn namelijk een heleboel stickers om uit te kiezen: stickers voor op een raam maar ook voor op textiel, stickers met magneet, stickers van papier of die licht geven in het donker. Bedenk eens hoeveel je ermee kunt!

statische stickers

Raamstickers

Een zeer populair product als het om stickers gaat zijn de raamstickers. Deze stickers kunnen namelijk meerdere functies dienen. Een raamsticker is een creatieve manier om de zon te weren uit een pand. Er zijn namelijk stickers die geheel of gedeeltelijk verduisteren. Maar ondertussen is het natuurlijk ook een mooie manier om je logo zichtbaar te maken op straat voor alle mensen die voorbij lopen. Daarnaast kunnen raamstickers zelfs de temperatuur in je pand verlagen omdat er minder directe zon op de ramen komt. Ramen warmen heel snel op wanneer ze de hele dag zon opvangen en dan ontstaat er een kas effect waardoor het binnen veel te snel warm wordt.