Snel een loods nodig? Bouw ‘m eenvoudig zelf

Een complete loods bouwen binnen enkele dagen? Het kan echt! En u hoeft er niet eens een ervaren bouwprofessional voor te zijn. Met een loods-bouwpakket van Snelbouwloods staan uw goederen binnen no-time droog en veilig op uw eigen terrein.

Modulaire bouw

Modulair werken in de bouw heeft de laatste jaren een flinke opmars doorgemaakt. Logisch ook, want hiermee wordt flink bespaard op tijd en kosten. Dat geldt zowel voor de producent

als voor de afnemer. Door onderdelen te standaardiseren, kunnen grondstoffen efficiënter worden ingekocht. De verschillende modules kunnen bij de klant volgens een vast plan in elkaar worden gezet. De bouwmodules kunnen bovendien zo worden geproduceerd, dat ze na afschrijving gemakkelijk te hergebruiken zijn.

Snel een loods nodig

De jongens van Snelbouwloods hebben zich laten inspireren door de trend van modulaire bouw. Zij ontwikkelden een concept van loods-bouwpakketten, die relatief eenvoudig door of bij de klant in elkaar kunnen worden gezet. Wie snel een loods nodig heeft, kan nu dus supersnel zelf een loods bouwen. U heeft hierbij keuze uit een aantal modellen van verschillende groottes. De kleinste zelfbouwloods is 4 x 6 x 3 meter, wat het concept geschikt maakt voor de kleinere ondernemer met een zaak vanuit huis. Heeft u meer ruimte nodig? De maximale grootte van 1 loods is 10 bij 20 meter met een goothoogte van 4 meter. 

Customizen

De loodsen van Snelbouwloods zijn dan wel volledig modulair, u kunt er toch een en ander aan customizen. Zo kunt u kiezen voor wel of niet geïsoleerde dakplaten en wandpanelen, verschillende modellen en kleuren dakgoten en opties voor ramen en deuren.

Zo, nu weet u waar u moet zijn als u snel een loods nodig heeft. En dan hebben we het nog niet eens verteld dat de zelfbouwloodsen volledig circulair zijn. Wilt u daar meer over weten, of heeft u nog vragen over loods-bouwpakketten, neem dan gerust contact op met de jongens van Snelbouwloods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *