Opleidingen voor werkenden

Steeds meer werkenden kiezen ervoor om naast hun baan een opleiding te volgen. Dit doe je om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en om kans te maken op een promotie zoals bijvoorbeeld een leidinggevende functie. Een opleiding is een investering in jezelf en opent nieuwe deuren en biedt perspectieven. In dit artikel gaan we in op verschillende interessante opleidingen voor werkende mensen. Op www.zuydprofessional.nl vind je meer informatie.

Opleiding management

Een opleiding management van Zuyd Professional is eigenlijk iedereen aan te raden die graag een leidinggevende functie zou willen. Tijdens deze studie leer je over verschillende soorten leiderschapsstijlen en gespreksstijlen.je leert welke leiderschapsstijl het best bij jou past en hoe je hierin kunt groeien. Je leert wat je valkuilen en je sterke punten zijn en hoe je dit kunt gebruiken als leidinggevende. Daarnaast gaat deze opleiding in op veranderingsprocessen en hoe je hier als manager mee om kunt gaan. Je leert hoe je moet omgaan met conflictsituaties en welke gespreksstijlen je hierbij moet hanteren. Bovendien leer je veel over onderhandelen met rendement.

Opleiding project management

Een opleiding projectmanagement gaat nog een stapje verder dan een gewone management opleiding. Deze opleiding gaat namelijk in op projectmatig werken. Projectmatig werken wordt steeds populairder, bijna elke organisatie werkt tegenwoordig met projecten. Daarom is deze opleiding ook uitermate interessant voor bijna iedereen in het bedrijfsleven. Je leert hoe je het meeste rendement uit je projecten kunt halen. Om rendement te behalen moet je projecten goed kunnen faseren en plannen. Hier wordt uitgebreid op ingegaan tijdens deze studie.