Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Laat hout graveren

Je wil je klanten iets cadeau doen dat ze nooit gaan vergeten, bijvoorbeeld voor de feestdagen of om een jubileum van je bedrijf te vieren? Het is tegenwoordig best lastig om uniek te zijn. Er is al zoveel bedacht en gedaan dat je er nog maar moeilijk bovenuit kunt steden. Hout graveren is echter iets dat keer op keer over het hoofd wordt gezien. En dat terwijl het echt een leuke optie kan zijn voor jou en je bedrijf.

Houthelden

Je logo of naam

Het is in bedrijfsvoering altijd belangrijk om waarde te hechten aan marketing. Een goede marketingstrategie kan ervoor zorgen dat jij veel meer opvalt dan je concurrent. Dat is iets waar je ongetwijfeld graag tijd in wil steken maar heb je die tijd wel? Als je niet veel tijd over hebt voor dit soort ideeën maar je wil wel een unieke campagne voor je marketing opzetten, dan moet je een logo of bedrijfsnaam in hout laten graveren. Dit zie je niet vaak meer, het is uniek en bovendien praktisch.

vogelhuisje graveren

Een houten object

Je kunt namelijk van alles laten graveren in allerlei soorten hout. Bedenk je bijvoorbeeld eens hoe leuk het zou zijn dat wanneer je als freelance chef kok werkt, je alle klanten een gegraveerde snijplank cadeau doet. Een uniek geschenk en bovendien iets dat ze wellicht elke dag gaan gebruiken. Telkens als ze het gebruiken, denken ze weer aan jou. Dat wil je hebben!