Op zoek naar een fijne vulpen?

Wanneer je regelmatig met de hand schrijft, is een fijne vulpen kopen een mooi moment. Je kunt je online uitgebreid verdiepen in de verschillende merken en hun specifieke kwaliteiten. Je koopt zo’n dure pen ook niet elke dag. Nog een reden om van te voren goed te kijken welk merk en welk model het beste bij je past. Ook zijn er heel veel verschillende prijsklassen, van de peperdure Montblanc pennen tot de heel betaalbare Parker pennen. Je kunt naast een vulpen ook overwegen een rollerball of fineliner te kopen. Die zijn wat makkelijker in gebruik, schrijven ook heel fijn en zijn van alle bekende merken ook te koop.

Parker vulpen is een klassieker

Een Parker vulpen is een klassieker. Betaalbaar en toch de elegante en chique uitstraling van een echte vulpen. Parker is een oud bedrijf, opgericht eind negentiende eeuw. De heer Parker wilde een pen ontwerpen die niet lekte en makkelijk in gebruik was. Zo begon de lange geschiedenis van de Parker Pen Company. Nu is het één van de bekendste pennen merken ter wereld. Naast vulpennen maakt Parker ook balpennen en rollerballs. De Parker Jotter is de bekende balpen van Parker. Met de rollerball werd geprobeerd de vloeiende manier van inkt gebruiken van de vulpen te combineren met de techniek en het gemak van de balpennen. Net als de vulpennen gaan ook de rollerballpennen een leven lang mee.

Montblanc is niet voor niks de top

De Montblanc is een Zwiterse bergtop. Het wereldberoemde pennenbedrijf nam deze berg als inspiratiebron en wil daarmee aangeven dat alleen de top goed genoeg is. Een Montblanc pen is een pen voor het leven. Ze vallen in het duurdere segment, en dat merk je ook. De klasse spat er vanaf. Ook het schrijfplezier is enorm. Montblancpennen zijn gemaakt van de beste en meest exclusieve materialen. Onderdelen van goud zijn geen uitzondering. In de jaren vijftig van de vorige eeuw nam Montblanc een leerfabriek over. Daardoor hebben ze ook een uitgebreide collectie lederen producten, zoals luxe etuis.

De Lamy pen is gewoon en toch bijzonder

Lamy pennen zijn verkrijgbaar bij veel kantoorboekhandels. Het is van de wereldberoemde pennenmerken misschien wel de meest gewone. Toch is ook elke Lamy pen een wonder van schoonheid en techniek. Bijzonder aan het merk Lamy is dat er heel veel aandacht is voor duurzaamheid. In de fabriek wordt gedaan aan waterbesparing en de energie komt van zonnepanelen. Geen wonder dat ook de pennen zelf een toonbeeld van duurzaamheid zijn.

De chique Franse Waterman

De Waterman fabriek is al sinds jaar en dag gevestigd in Parijs. Dat levert pennen op met Franse elegantie en schoonheid. Naast prachtige en toch ook betaalbare vulpennen is ook de aanschaf van een Waterman balpen het overwegen waard. Goedkoper en makkelijker in gebruik dan een vulpen en toch met de exclusieve Waterman kwaliteit. Een mooi cadeau is een Waterman pennenset: een balpen en vulpen of rollerball in een mooie cadeauverpakking. Persoonlijk en toch betaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *