Leren

We willen allemaal leren en ons zelf blijven ontwikkelen. Ook voor medewerkers in de zorg is het leuk om op een unieke en bijzondere manier te leren. Dat is immers veel leuker en zorgt er vaak ook voor dat de stof beter blijft hangen. Daarom biedt appelit de mogelijkheid om een serious gaming zorg app helemaal op maat te laten maken. Bent u bijvoorbeeld voor de serious gaming zorg op zoek naar een app die verschillende handelingen bijhoud en laat zien in een app? Dan kan deze gemaakt worden. Maar ook voor een jongere generatie is het mogelijk om bijvoorbeeld een serious gaming zorg app te laten maken waarin wordt laten zien hoe er in verschillende situaties om gegaan moet worden met bijvoorbeeld patiënten die liggen in een bepaald ziekenhuis/ instelling.

Veel ervaring

Appelit heeft al veel ervaring met het maken van deze serieuze online games en hebben dan ook zeer goede beoordelingen en resultaten. Door gebruik te maken van deze aanpak is de kans groter dat teams een betere communicatie krijgen en daarnaast ook beter kan presteren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dementie game laten maken, een video game die beschermd tegen ouderen mishandeling, maar ook een revalidatie game of een game voor een gezonder leren is mogelijk. Kortom, voor vrijwel elke serieus gaming zorg app is het mogelijk om deze door appelit te laten maken. Op de website kunt u verschillende mogelijkheden bekijken, maar ook is het mogelijk om contact op te nemen voor een game op maat.

Waarom werkt het?

Uit veel verschillende onderzoeken blijkt dat een serious gaming zorg echt werkt. Zo zijn er soms veel regels binnen de zorg branche en kan zo’n app ervoor zorgen dat medewerkers op een leuke en luchtige manier meer kunnen leren. Daarnaast kan een virtuele omgeving natuurlijk ook helpen om bepaalde situaties te maken en ermee te oefenen die niet dagelijks voorkomen. Appelit zal samen met jouw een stappenplan maken voor de ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *