Kluber lubcricants

Kluber lubcricants, ook wel gewoon Kluber, is een van de bekendste merken in de wereld van smeermiddelen. Zo beschikt dit bedijf over veel verschillende soorten smeermiddel enen die voorkomen in allerlei soorten, maten en prijzen. Hierdoor heeft het bedrijf voor iedereen wat. Ook hebben vele verschillende soorten middelen ook veel verschillende soorten toepassingen. Helaas weten veel mensen deze toepassingen niet allemaal,waardoor soms een verkeerde soort smeermiddel wordt aangeschaft. Gelukkig kan hier natuurlijk allemaal informatie over worden gezocht. Ook hier leggen we kort uit wat de toepassingen en de voordelen van een paar Kluber lubcricants producten zijn.

Lubricating oils

De smeeroliën van Kluber lubcricants zijn ervoor bedoeld om industriële processen te verbeteren. Zo voorkomen smeeroliën in industriële toepassingen slijtage en corrosie. Dit zijn de twee grootste boosdoeners als het gaat om het verminderen van de efficiëntie van industriële machines, apparaten en toepassingen. In combinatie met de juiste smering kan je dus eenvoudig slijtage en wrijving snel wegwerken. Zo kan deze ook nog eens tegen alle soorten temperaturen, belastingen en snelheden. Kort gezegd, de ideaalste smeerolie die je kan verkrijgen op de markt.

Kluber lubcricants

Smeerpasta’s

Ook bij de smeerpasta geldt hetzelfde. Het weghalen van problemen in industriële processen is het doel. Corrosie, stick-slip, schaffen of vastlopende machines. Dit zijn meestal de aantastingen die er voor zorgen dat machines slijtage oplopen of in het algemeen kapot gaan. De reparatie hiervoor is natuurlijk ontzettend prijzig en het geld niet waar als je wist dat dit voorkomen kon worden. Smeerpasta kan gelukkig voor al deze dingen gebruikt worden. Zo biedt de pasta een goede bescherming die onder de meest extreme omstandigheden zelfs nog bescherming kan bieden. Temperaturen tot aan 1200 graden Celsius of enorme drukbelasting, deze smeerpasta kan het allemaal eenvoudig aan en zal lang mee blijven gaan voordat er een nieuwe laag gesmeerd moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *