KH Metals is de plek voor jouw schroot

Net als bij olie wordt de prijs van oud ijzer en andere oude metalen bepaald door vraag en aanbod dit wordt bij KH Metals berekent en kun je dus makkelijk de prijs van een soort vinden. Als de vraag groot is dan gaat de schrootprijs omhoog en omgekeerd hetzelfde. Daarom verschillen alle prijzen van de metalen van dag tot dag. Wat ook de prijs bepaald is het soort oud metaal en de samenstelling hiervan. De 12 gangbaarste metalen worden dagelijks op een rijtje gezet dit wordt gedaan door middel van de London Metal Exchange. Omdat bij iedere handelaar de prijs kan verschillen is het wel verstandig om te kijken wat voor jouw het beste is en niet zomaar een keuze maken.

Wat kun je inleveren

Bij KH Metals kun je naast verschillende soorten metaal zoals koper, brons ijzer en lood ook computer spullen in zijn geheel inleveren. Bij dit soort producten kun je denken aan oude computers of aan oude laptops, maar je kunt ook losse onderdelen inlever zoals moederborden en CPU’s. Ook met deze producten verschilt de prijs van dag tot dag. Dit komt omdat deze producten meestal van allerlei soorten metaal worden gemaakt en als daar de prijs van daalt, is het niet verstandig om de prijs van een geproduceerd te verhogen.

KH Metals

Containerservice

Bij KH Metals kun je als bedrijf ervoor kiezen om een containers service aan te vragen. Dit betekent dat er dan maandelijks een vrachtwagen langs komt een container leeg te halen. Dit is vaak ook nog eens vast gelegd met een contract waar soms ook een vaste prijs van het metaal in staat dus dan krijg je altijd dezelfde prijs per kilogram. De containers zijn er ook in verschillende formaten van 20 tot 40 vierkante meter. Je kunt er ook voor kiezen om een paletbox te nemen hierbij kun je sneller en efficiënter je metaal kunnen laten ophalen. Dit gebeurd dan allemaal via de nieuwste milieueisen en dit gebeurt dan allemaal tegen de hoogste schroot prijzen.

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vraag is hoe de prijs van een metaal soort wordt, berekent. Dit hangt het meeste af van de vraag van fabrieken en wat de leveranciers hebben aan te bieden. Want als metaal smelterijen staan te springen om nieuwe stukken metaal, maar de leveranciers hebben niet zoveel te bieden gaat de prijs normaal gesproken stijgen. Dit komt andersom natuurlijk ook voor en dan daalt normaal gesproken de prijs van een metaal soort. Nog een veel gestelde vraag is welke soorten metaal KH Metals aanneemt. Dit zijn vrijwel alle soorten non-ferro soorten dit betekend dus alle niet magnetische metaal soorten daarnaast nemen ze ook oud ijzer aan en kun je er je oude elektronica inleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *