Hoe maak ik een flip PDF? Hoe blader ik door mijn eigen PDF documenten?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u bezig met een flip boek, maar wilt u graag een flip pdf maken? U heeft al even zitten zoeken op Google en komt erachter dat een flip boek gemakkelijk online te maken is. Er zijn tal van websites waar u voor een vast laag bedrag uw document kan omzetten naar een digitaal document. Dit komt omdat zij in uw flip pdf verschillende reclames plakken. Zij maken ongevraagd gebruik van uw content en verdienen daar extra geld aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bekijk goed het bedrijf en de mogelijkheden om een flip pdf te laten maken. Wilt u graag een reclame vrij flip boek ontvangen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Digitaal publiceren.  Dit is een bedrijf dat al meer dan 10 jaar in het vak zit en weet waarover het praat. Reclame vrij en volledig in eigen huisstijl gemaakt staat dit bedrijf bekend om.

flip pdf

Kenmerken van een goede flip pdf

Een flip boek wordt steeds vaker ingezet en is een ideale oplossing voor een online magazine, folder, jaarverslagen, catalogi en bladerboeken. Daarbij moet u goed opletten dat de flip pdf reclame vrij wordt opgestuurd. Dat u de publicaties ten alle tijden kunt plaatsen op uw eigen hosting/eigen website. Uw publicatie volledig in uw eigen huisstijl is gemaakt en dat de ingevoegde links blijven werken. U kunt gemakkelijk naar samenwerkingspartners verwijzen of naar een bron vermelding. Daarbij is een koppeling met Google Analytics ook mogelijk. Wilt u graag bepaalde statistieken laten zien? Maak gebruik van deze programma’s en zorg dat ze verwerkt zijn in uw flip pdf.

Over Digitaal Publiceren

flip pdf

Wilt u morgen al uw flip pdf in huis hebben? Dat is bij Digitaal Publiceren geen probleem. Vandaag alles uploaden en morgen ontvangen is bij ons standaard service. Wij gaan gelijk aan de gang met uw documenten en zorgen voor een snelle service. Wacht niet langer en bestel direct uw flip pdf via de website www.digitaalpubliceren.com.  Vanaf slechts 60 euro heeft u uw eigen flip pdf al. Daarnaast hanteren wij zeer interessante staffelkortingen. Deze kortingen kunnen wel oplopen tot 40% korting voor terugkerende klanten! Bekijk snel de tarieven en laat ons weten als wij u kunnen helpen..