Hoe betrouwbaar zijn huismerk tonercartridges en inkt?

Compatibele huismerk printerverbruiksartikelen zijn het goedkopere alternatief voor printereigenaren tegenover de dure originele merkcartrdiges. Zijn gereviseerde inktpatronen goed? Hoe betrouwbaar zijn gereviseerde tonercartridges? In dit artikel gaan we eens kijken waarom velen huismerkcartrdiges vertrouwen en deze beschouwen als de beste afdrukoplossingen.

De meeste gereviseerde huismerk cartridges bevatten meer toner en inkt dan originele cartridges

Huismerk cartrdiges bevatten meet toner en inkt dan de originele merkvarianten. Dit betekent in feite dat je meer pagina's dan het origineel kunt afdrukken. In termen van kwaliteit kunnen gereviseerde producten vergelijkbaar zijn met die van een originele merkvarianten, vooral in termen van zwart-wit printen.

Materialen van gereviseerde cartridges zijn van het originele merk en hoogwaardige materialen

Veel gereviseerde inkt- en tonercartridges zijn afkomstig van gereviseerde originele merk-componenten. Ze zijn schoongemaakt en weer in elkaar gezet met eersteklas materialen. Gereviseerde huismerk cartridges van hoge kwaliteit hebben ook een lager uitvalpercentage. Als je een Epson printer hebt en je wil graag voordelig kwalitatief goede inktcartridges in huis halen, dan kun je het beste bij Uwcartridgewinkel Epson inkt bestellen. Veel goedkoper dan de originele cartridges en met dezelfde betrouwbare kwaliteit.

Er is een aanzienlijk prijsverschil tussen huismerk cartridges en originele cartridges

Zijn gereviseerde huismerk inktpatronen goed, zelfs als ze goedkoop zijn? Afgezien van de hierboven genoemde aspecten, is misschien een van de redenen waarom deze compatibele verbruiksartikelen veel worden gebruikt en aanbevolen vanwege hun verkoopprijs. Een printereigenaar kan tot 40% besparen op gereviseerde tonercartridges en 90% op gereviseerde inkt- en tonervullingen.

Vervalt de garantie op compatibele inktcartridges?

Compatibele huismerk inktcartridges gebruiken heeft veel voordelen. Velen aarzelen echter nog steeds om ze te gebruiken vanwege deze belangrijke vraag: vervalt de garantie op het gebruik van compatibele inktcartridges?

Om jouw zorgen weg te nemen, is het antwoord hierop nee. Het gebruik van compatibele inktcartridges maakt jouw printergarantie zeker niet ongeldig of nietig. Waarom? Het kopen en gebruiken van compatibele inktcartridges in een inkt- en tonerwinkel voor elk printermerk is niet illegaal. Er is zelfs een bepaalde wet genaamd Magnuson-Moss Warranty Improvement Act die het recht van de consument op fabrieksgaranties beschermt. Simpel gezegd, het is tegen de wet dat elke printerfabrikant een garantie ongeldig maakt door compatibele huismerk verbruiksartikelen te gebruiken.

Als het gebruik van een compatibele huismerk inktcartridge echter direct de storing van jouw printer veroorzaakte, wordt jouw garantie nietig of ongeldig gemaakt. In dat geval kun je het beste jouw inktcartridges verwijderen voordat je jouw printer ter reparatie aanbiedt aan de fabrikant.