Het beste idee voor een relatiegeschenk

Het beste idee voor een relatiegeschenk

18 februari 2020 0 Door Redactie

Al menig jaar wordt een pen al als relatiegeschenk gegeven of gebruikt om reclame te maken op een evenement of beurs. Een pen bedrukken is daarom ook zeker geen gek idee met de naam van je bedrijf of een logo. Tevens is een pen nu niet echt gebonden aan één eigenaar, veel kans dat je het bereik van je reclame nog groter maakt door de pen. Wie de pen ook in handen krijgt, je logo of bedrijf wordt altijd bekeken.

Pen bedrukken

Gewild op festivals en beurzen

Op beurzen en festivals is een pen ook een gewild item, pennen zijn altijd makkelijk om bij je te hebben. Sta je veel op beurzen met je bedrijf, of een kleinschaliger evenement maak je met een pen bedrukken eenvoudig en goedkoop reclame voor je bedrijf of dienst. Je bepaald zelf hoeveel pennen je uit wilt delen, hoe meer je uitdeelt hoe meer mensen je bedrijf zien. Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekst op de pen te laten drukken, maximaal rendement door een minimale investering.

Verschillende promotiepennen

Pen bedrukken

Er zijn zeer veel pennen die je in kunt zetten als promotiemiddel. Verschillende modellen, materialen, kleuren en opdruk mogelijkheden. Een pen bedrukken kun je naar eigen wens doen, een logo of een uiting dat bepaal je zelf. Een metalen pen laat direct zien dat je tijd en geld investeert in je zakelijke relatie. Een metalen pen heeft meer uitstraling en klasse als een plastic exemplaar, dan hebben we het nog niet over het schrijven met de pen gehad. Ook bij de metalen pennen is het natuurlijk mogelijk een tekst of logo erop te bedrukken of graveren.