Maak jij straks naam met het installeren van een geweldige badkamer?

Er zijn verschillende manieren waarop mensen worden benijd in hun omgeving. de een is ontzettend goed in koken, de ander kan weer goed gitaarspelen. Dit zijn allemaal leuke en aardige talenten om over te beschikken, alleen is niets zo praktisch als het zelf kunnen installeren van een badkamer. Zeker als bij jouw vrienden en kennissen bekend wordt dat je het verbouwen van de badkamer helemaal zelf hebt gedaan zal je veel naam maken. Benieuwd hoe jij dit aan kunt pakken? Lees snel verder!

Twee in één

Als je goed bepaalt waar de leidingen in de muren en vloeren zitten ben je veel sneller aan de slag met het opnieuw opbouwen van jouw badkamer dan je denkt. Op het moment dat je er op los begint te slopen, heb je kans dat je een vitale leiding raakt. Dit wil je voorkomen, net als de schade die er eventueel bij komt kijken!

Als je de oude badkamer eruit hebt gesloopt kan je beginnen met het leggen van de nieuwe vloer. Zorg er eerst voor dat de ondergrond recht en schoon bij ligt voordat je gaat beginnen met tegelen of afwerken van de vloer en muur! Anders heb je kans dat de levensduur een stuk korter wordt. Dit zou zonde zijn.

Badkamer eyecatchers plaatsen

En onder eyecatchers vallen in dit geval het sanitair en de wandcloset bij www.douche-concurrent.nl. De modellen die je bij Douche Concurrent kunt halen passen vrijwel in ieder badkamer design. Ondanks het feit dat ze best modern zijn, zitten er ook modellen tussen die juist in een wat meer retro badkamer kunnen passen. Het is geheel aan jou hoe jij jouw badkamer vormgeeft. Houdt jezelf wel aan het ontwerp dat je van te voren hebt gemaakt!

Behalve badkamermeubels kan je ook een toilet kopen van Douche Concurrent. Kies jij voor een luxe, modern of juist retro ontwerp? Waar je ook voor gaat, bij Douche Concurrent heb je genoeg keuze.

Werk de badkamer af met leuke accessoires

Op het moment dat al het sanitair erin zit, net zoals de plafonds en de tegels zijn gelegd kan je de badkamer gaan afwerken met items die jij vind passen in de nieuw gerenoveerde ruimte.

Tegenwoordig is het heel erg in om handgemaakte, duurzame handdoekjes te gebruiken en over de radiator te hangen voor de sier.

Ook zie je dat het concept van de concrete jungle zich een weg heeft gewerkt naar de badkamer. Zo vind je nu dus ook planten zoals varens, klimop en sanseveria’s in menig badkamer. Varieer en zorg dat jouw badkamer naam maakt!