Effectief reclame maken als bedrijf

Als bedrijf is het belangrijk om onder de aandacht van het beoogde publiek te komen.Dit kan men op verschillende manieren doen, één hiervan is het maken van buitenreclame. In dit artikel kom je meer te weten over dit type reclame.

Welke reclame past bij jou branche

Verschillende soorten branches moeten op verschillende soorten manieren gepromoot worden. Een bouwbord is het medium om aandacht te krijgen voor bouwprojecten. Naast dat er reclame gemaakt wordt voor deelnemende partijen zoals: de architect, het bouwbedrijf, installateurs enzovoorts is de eyecatcher op het bouwbord het eindresultaat van het gebouw dat gebouwd gaat worden.

Aluminium buizenframe

Een bouwbord kan je in verschillende vormen en maten krijgen: een aluminium buizenframe, dit is een veelgebruikte vorm en niet meer weg te denken uit de huidige buitenreclame markt. Met dit product kan men ontzettend veel kanten op. Daarnaast is het een duurzaam product omdat het hergebruikt kan worden. Het is vrijwel overal toe te passen daarom is dit ook voor tijdelijke buitenreclame erg geschikt.

Blindframe

Dan het blindframe, dit is een chic gestroomlijnd product. Dit kan zowel tijdelijk als langdurig toegepast worden, met name voor gevelreclame. Het doek waarop de reclame geprint wordt, wordt om een aluminium profiel heen gespannen voor een permanente uitstraling.

Trotter

Als laatst: de trotter. Dit product is uitermate geschikt voor het maken van mobiele (tijdelijk) reclame. Het bestaat uit een mooi afgewerkte betonnen voet, een reclamezuil die in hoogte versteld kan worden en een kap die beide kanten bedrukt kan worden. Dit soort buitenreclame zorgt er voor dat men een groot publiek bereikt.  Doordat het altijd zichtbaar is zul je 24/7 reclame maken.

Informeer jezelf dus goed welk soort reclame bij jouw bedrijf past om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de buitenreclame.