Een industriële inrichting

Je ziet het steeds meer in huis. Een industriële inrichting waarbij zwarte metalen deuren worden gebruikt, zwarte kranen, zwarte wc, enzovoort. Het hebben van een industriële inrichting kan er erg strak uitzien. Een nadeel van een industriële inrichting kan zijn dat je soms een wat kille sfeer in huis krijgt, doordat er veel met zwart wordt gewerkt. In de badkamer zie je steeds vaker een beton cire vloer. Een beton cire vloer schoonmaken is erg gemakkelijk, omdat de vloer een geheel is zonder voegen. Het schoonmaken van beton cire kan met reguliere schoonmaakmiddelen, zoals groene zeep of een niet bijtende allesreiniger. Let wel op dat je bij zwarte kranen en wc’s last kan hebben van kalk. Door de zwarte kleur komt de kalk veel sneller in zicht dan bij witte kranen en wc’s.

Een ruimtelijk huis

Door een industriële inrichting in huis kan je huis dus een stuk kleiner ogen, door het gebruik van zwarte elementen. Als je je huis ruimtelijk wilt inrichten, is het belangrijk om gebruik te maken van vooral lichte kleuren in huis. Een voordeel van een lichte inrichting is dat mensen erg gelukkig van worden en dat je beter in je vel zit. Het gebruik van lichte kleuren in huis en materialen die ruimte creëren zijn dus erg belangrijk voor een goede inrichting. Door spiegels in huis te plaatsen kan je ervoor zorgen dat je veel meer ruimte creëert, omdat spiegels licht weerkaatsen. Een witte beton cire vloer is ook erg gaaf bijvoorbeeld in de badkamer te leggen, omdat de ramen van de badkamer meestal worden afgedekt, waardoor het een donkere ruimte wordt. Een beton cire vloer schoonmaken is erg gemakkelijk, omdat er geen voegen zijn.

Een schoon huis

Eén van de meest belangrijke dingen om een ruimtelijk huis te houden is het opruimen. Door je huis op te ruimen zorg je ervoor dat alles er strak uitziet en er niet overal spullen liggen door het huis. Door alleen al goed schoon te maken in huis kan je ervoor zorgen dat je huis ruimtelijker oogt. Als je bijvoorbeeld een witte vloer hebt in huis is het belangrijk om deze op tijd schoon te maken, omdat je viezigheid op een witte vloer erg snel ziet. Een beton cire vloer is misschien wel één van de beste vloeren om te hebben in huis, omdat een beton cire vloer schoonmaken erg gemakkelijk is en je geen last hebt van voegen tussen tegels die na een paar jaar verkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *