Dit zijn de voordelen van een AOV

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor jouw toekomst. Dat houdt in dat jij zelf de verantwoordelijkheid draagt over je financiële situatie als je even niet meer kunt werken of als je met pensioen gaat. Best een zware last, belangrijk dus dat je hier goed over nadenkt en de juiste keuze maakt. Een overweging die je kunt maken is het nemen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). In dit artikel wil ik je in ieder geval vertellen over de voordelen van een een AOV.

Een AOV is vaak meer dan een verzekering die ervoor zorgt dat jij kan voorzien in jouw levensonderhoud wanneer je ziekt bent, een AOV helpt je namelijk ook weer op weg!

Voordeel #1

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je financiële zekerheid hebt op het moment dat jij ziek wordt of om andere redenen even niet meer kunt werken. Zeker wanneer jij verantwoordelijk bent voor de onderhoud van bijvoorbeeld jouw gezin, dan is een AOV bijna een vereiste.

Voordeel #2

Naast financiële zekerheid kan er ook hulp geboden worden bij het opkrabbelen na ziekte. Je kan dus rekenen op steun als het allemaal even niet zo lekker gaat.

Voordeel #3

Naast hulp achteraf kan je ook preventief hulp krijgen, er zijn coaches beschikbaar die jou helpen aan een gezonde levensstijl. Zo voorkom je ziekte en uitval. Ook kun je hulp krijgen van een ondernemerscoach. Zodat jij jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. Wel zo fijn dus, je staat er niet alleen voor!

Tot slot begrijpen wij dat een AOV een flinke investering is, toch denken wij dat dit zeker de overweging waard is! Meer info over een AOV? Neem dan eens een kijkje op www.tulpenfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *