Dit jaar bestelt u uw kerstpakketten online

Dit jaar bestelt u uw kerstpakketten online

11 maart 2020 0 Door Redactie

Elk jaar als de feestdagen er weer aankomen is Nederland in de ban van de kerstpakketten. Men begint zich af te vragen wat er dit jaar in zal zitten. Het samenstellen van een kerstpakket is geen gemakkelijke taak, want u moet met één pakket al uw personeel tevreden stellen. En aangezien we in Nederland bijzonder kritisch zijn op de kerstpakketten die we krijgen, is dit soms echt een gok. Daarom is het zaak dat u dit jaar het beste kerstpakket samenstelt voor uw personeel. En dan is het geen slecht idee om deze online te bestellen.

Kerstpakketten online bestellen; dit zijn uw opties

Door uw pakketten online te bestellen geeft u zichzelf een groot aantal opties. Dat komt doordat deze webwinkels zich specialiseren in het samenstellen van kerstpakketten en wat u daar ziet is dan ook zorgvuldig uitgezocht en bij elkaar gevoegd. U heeft dan verschillende opties en daarmee maakt u uw kerstpakket dit jaar passend en persoonlijk. Het grote voordeel van een webwinkel is dat u de filters gebruikt om bijvoorbeeld kerstpakketten uit te zoeken op thema, op kleur, op prijs of op artikel. 

  1. Zelf een kerstpakket samenstellen

Bij bestellingen van meer dan 100 kerstpakketten bent u in staat om bij de webwinkel zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit is een handige optie als u exact weet wat u wilt en hoe u het wilt. Maak uw wensen duidelijk bij een medewerker en zij zullen uw kerstpakket op een mooie manier samenstellen en inpakken. Op deze manier maakt u uw kerstpakket dit jaar persoonlijk en laat u duidelijk zien hoeveel u uw personeel waardeert.

  1. Een kant-en-klaar kerstpakket uitkiezen

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de optie om alles aan de specialisten over te laten. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf een thema kiest. De webwinkel doet vervolgens de rest. Op deze manier kunt u nog steeds een boodschap uitdragen en uw bedrijf betrekken bij de kerstpakketten. Kies bijvoorbeeld een bepaald thema dat refereert naar een prestatie die dat jaar geleverd is, of kies een pakket in de kleur van uw bedrijf.

  1. Uw medewerkers mogen zelf kiezen

De gulden middelweg: u laat uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen. De meeste webwinkels geven u de mogelijkheid een coupon bij hen te bestellen met een bepaalde waarde. Met deze coupon kiest uw personeel zelf uit wat ze zouden willen ontvangen. Deze optie is bijzonder handig als de wensen erg uiteen lopen en als u niet de mogelijkheid ziet om iedereen met hetzelfde pakket tevreden te stellen.

Kerstpakketten bestellen online

Wilt u dit jaar van uw kerstpakketten een succes maken, dan gaat u eerst bij uw personeel na wat ze graag zouden willen ontvangen dit jaar en ook wat er goed (of slecht) was aan het kerstpakket van vorig jaar. Vervolgens begint u op tijd met het samenstellen van uw kerstpakket en u betrekt uw bedrijf hierbij. Dan voelt uw personeel zich meer gewaardeerd, want het komt duidelijk van u. Plaats uw bestelling op tijd en u weet zeker dat u dit jaar met uw kerstpakket een grote indruk achterlaat.