De voordelen van familieopstellingen

Je zit thuis op de bank. Het is mooi zonnig weertje en je hebt een mooi gezin met 4 kinderen. Jouw kinderen zitten allemaal in de voortuin te spelen. Je leven is zoals jij het ziet helemaal perfect. Totdat een van je kinderen omver valt en begint te huilen. Jij blijft gewoon zitten want jij denkt heel simpel over alles. Laat ze maar lekker uithuilen ze stopt vanzelf wel. Je echtgenote wordt boos op je omdat je er niks aan doet. Jij bent daar verward over. Door de opmerking van je echtgenote voel jij je niet zo vrolijk meer. Je zit te denken; waarom zou mijn echtgenote dat nu weer zeggen. Ik heb toch niks verkeerd gedaan? Na een paar dagen zit je er nog steeds mee en jouw echtgenote begint alleen maar met discussies. Na al deze vervelende discussies wil je er iets aan doen. Jullie liefde is eenmaal niet te verbreken zou je denken. Je zoekt op het internet wat je het beste kunt doen en je komt uit op familieopstellingen.

loopbaanbegeleiding-outplacement

Wat zijn familieopstellingen?

Familieopstellingen is een soort therapie. Deze therapie wordt veel gebruikt in Europa. Door het nemen van deze therapie is het zo dat jij jouw banden kunt verbeteren tussen jou en je familie of gezinsleden. Wanneer je deze therapie krijgt snap jij jouw familie beter. Je leert hoe je beter moet omgaan met bepaalde situaties en zelfs hoe jij ervoor kan zorgen dat het beter afloopt dan gedacht. Ook kan je door middel van deze therapie erachter komen of jij een familie persoon bent. De meeste mensen hebben niet door dat ze een familie persoon zijn. Je kan vaak zien wanneer iemand een familie persoon is sinds diegene graag rond zijn familie of gezin is en graag met ze omgaat. Ook wanneer je vaak meedoet met de familieorganisaties. 

Als je vaak rondom je familie bent heeft je familie dat ook door en vinden ze jou ook gelijk een stuk leuker om mee om te gaan. Door middel van deze therapie verbeter je dus de banden tussen jou en je familie of gezin Door middel van deze therapie kom je er ook achter dat jouw familie of gezinsleden een veel grotere rol spelen en invloed hebben in jouw leven dat wat jij had gedacht. Je kan ook workshops volgen voor familieopstellingen. Je moet kijken wat jij fijner vind. Je hebt veel verschillende workshops in de buurt die worden gegeven door verschillende mensen. Denk je dat het financieel moeilijk wordt om zo een workshop of therapie te volgen dan kan je kijken of jouw zorgverzekering dit betaald. Dit verschilt wel per zorgverzekeraar. Nu jij deze therapie of workshop hebt gevolgd weet jij wat je moet doen in de aankomende situaties met deze vervelende momenten. Jij kan het beste uit jezelf te halen zodat de situatie verbeterd. Nu kan jij een speciaal plekje krijgen in het hart van jouw geliefden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *