Computer kopen bij laag budget

eb je een nieuwe computer of een set aan nieuwe computers nodig voor jouw onderneming, maar heb je maar weinig budget beschikbaar? Dan zijn er verschillende manieren om die computers toch aan te kunnen schaffen voor jouw onderneming. Wij geven je een aantal mogelijkheden.

Geld lenen voor een computer

Je kunt geld lenen bij de bank om een computer aan te schaffen. Zij zullen dan uitgebreid kijken naar je verzoek en bepalen of je een lening kunt krijgen. Dit is afhankelijk van de gezondheid van je bedrijf, de achtergrond en de plannen die je hebt voorgelegd. Dit kan een goede manier zijn om snel een investering te kunnen doen bij een stevig staande partij.

Geld lenen bij familie

Geld lenen voor een computer is interessant bij een bank, maar ook geld lenen bij familie is een mogelijkheid. Wellicht is er iemand die een tijdje het geld voor kan schieten totdat je alles bij elkaar hebt om het weer terug te betalen. Geld lenen bij familie kan spannende situaties veroorzaken, maar is vaak wel weer makkelijker dan geld lenen bij bijvoorbeeld een bank. Denk dus goed na voordat je hiervoor contact opneemt met je familie.

Computer zakelijk leasen

Een computer leasen is ook nog een mogelijkheid voor uw onderneming. Je kunt dan voor een vast bedrag per maand gebruik maken van de nieuwe computers en makkelijk een computer vervangen als dit nodig is. Afhankelijk van de leasevorm die je kiest voor jouw onderneming kun je de computer teruggeven aan het einde van de looptijd of ben je zelf eigenaar van de computer.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van manieren waarop je bedrijfsinventaris kunt financieren. Het is belangrijk om goed na te denken wat je moet doen op het moment dat je zelf geen budget meer beschikbaar hebt. Bekijk dus goed alle opties en maak een weloverwogen beslissing voordat je een overeenkomst met een bank, familie of een leasemaatschappij aangaat. Heb je meer hulp nodig met deze beslissing? Dan kun je ook altijd nog informatie vragen bij een accountant of business consultant.