3 redenen waarom online marketing belangrijk is voor jouw bedrijf

Tegenwoordig is iedereen 24/7 online actief. We zitten de hele dag op ons telefoon en overal hebben we verbinding met de onlinewereld. Door de ontwikkelingen van de moderne technologieën doen zowel de kleine als grote bedrijven er alles aan om ook online vindbaar te zijn. Steeds vaker besluiten mensen hun aankopen te doen online, de online relatie met jouw klant is dus erg belangrijk. In dit artikel heb ik in samenwerking met Mad Pack 3 redenen uitgewerkt waarom online marketing essentieel is voor jouw bedrijf.

#1 – De interactie met je klant en doelgroep

Zoals ik hierboven al vernoemde is iedereen de hele dag online bezig. We volgen verschillende soorten social media en Googlen van alles. Mensen kijken tegenwoordig vaker op hun Instagram of facebook tijdlijn als naar de reclames op de televisie. Mensen kijken niet meer alleen naar tv-programma’s, maar ook naar vloggers en andere content creators online. Tegenwoordig communiceer je dus het meest met je doelgroep via de onlinekanalen. Het makkelijke van deze kanalen is dat je snel kan reageren en interactie mogelijk is.

#2 – Directe actie

Wanneer je een reclame in een bushokje ziet dan denk je er misschien wel aan om de site op de reclame te bezoeken, maar dit vergeet je al snel. Online kan je makkelijk doorklikken waardoor je binnen een paar kliks al een product of dienst aan je winkelmandje hebt toegevoegd. Men gaat veel sneller tot actie over online.

#3 – Hoog staan in Google is belangrijk

Steeds meer bedrijven pompen er honderden of zelfs duizenden euro’s in om reclame te maken online. Tevens blijft SEO misschien wel belangrijker. Wanneer je hoog staat op Google zorg je voor vertrouwen onder de potentiële kopers. Het is dus aantrekkelijk om hoog in Google te staan en om in dit ook te investeren.

Wil jij nou ook de juiste online marketing voor jouw bedrijf? Neem een kijkje op https://www.madpack.works/ voor meer informatie over hoe jouw bedrijf geholpen kan worden!