20ft container met stroom, ventilatie en verwarming

Hoe is het mogelijk? Een 20ft container ombouwen tot woonruimte. Het kan! Sterker nog, het wordt steeds vaker gedaan. Maar ook als kantoorruimte, atelier, werkplaats en opslag wordt de 20ft container regelmatig ingezet. Dat heeft te maken met alles wat er tegenwoordig aan de container toegevoegd kan worden.

20ft container

Verlichting

Leuk hoor, een nieuwe woning of kantoorruimte. Maar je moet natuurlijk wel iets kunnen zien. En daar heb je een lamp voor nodig! Gelukkig maar dus, dat experts tegenwoordig ook in een container verlichting kunnen aanbrengen. Of je nu fel licht nodig hebt voor een werkplaats of iets zachter ligt voor een vergaderruimte: het kan allebei.

Stroomvoorzieningen

Als ze licht kunnen aanbrengen in en container, dan kan er ongetwijfeld wel meer toch? Dat klopt. Het is namelijk ook mogelijk stroomvoorzieningen aan te leggen. Zo kun je apparatuur gebruiken in jouw container, bijvoorbeeld als deze ingericht is als werkplaats. Maar ook voor simpelweg gebruik van een beamer of koffiezetapparaat, wat natuurlijk goed van pas komt in een vergader- of kantoorruimte. 

20ft container

Deuren en ramen

Een ruimte heeft een ingang nodig. Vanzelfsprekend kunnen er ook deuren worden toegevoegd aan een container. Altijd maar werken met een open deur is niet vol te houden. Bovendien wil je soms wellicht wat privacy. Zorg dat de leverancier van jouw container je kan helpen met al het toebehoren dat je nog nodig hebt in je container. Ook ramen kunnen geplaatst worden in een zeecontainer.